Jobba hos oss

Vi söker en jurist till Uppsala

S:t Olof Familjejuridik arbetar inom området ekonomisk familjerätt med fokus på arvsrätt, boutredning och familjerättslig avtalsskrivning. Vårt kontor ligger vackert beläget i de centrala delarna av Uppsala. Vår organisation ska nu förstärkas med ytterligare en jurist.

 

Arbetsuppgifter. Du kommer självständigt att handlägga alla sorters ärenden inom de områden som verksamheten täcker. Det innebär bland annat att du kommer att ha mycket kontakt med människor som befinner sig i olika skeden av livet och att du förväntas hantera varje ärende professionellt och med stor integritet. Du kommer att vara en del av den samlade juridiska kompetensen hos oss.

 

Kvalifikationer. Vi söker dig som har svensk juristexamen och som har arbetat minst två år med ekonomisk familjejuridik. Kunskap inom skatterättens område är också meriterande. Vi förutsätter att du har ett särskilt intresse för sådant som faller inom vårt verksamhetsområde. Som person bör du vara självgående och kunna arbeta självständigt, men också vara en del av teamet och arbeta för att stärka verksamheten i stort. Du ska vara van vid att hantera många ärenden parallellt samtidigt som du bibehåller en hög nivå av kvalitet och noggrannhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Tjänsten är tillsvidare, heltid, med fast lön. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde enligt ö.k.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 november 2020. Välkommen att skicka in din ansökan per e-post till info@uppsalajuridik.se

 

Om anställningen

Kontakt

Jeanette Sjölin
jeanette.sjolin@uppsalajuridik.se
018-53 33 00

Blomma svartvit